Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1400    Rûmî: 15 Tetor 1437    Hızır: 176
22 REBIUL EVVEL 1443

28
TETOR
2021
E Enjte

Dita 301. e vitit, Ditët e Mbetura : 64
Muaji 10., 31 Ditë, Java 43.
Shkurtimi I Ditës 2 minuta - Ora E Ezanit 1 minuta përpara.

Janë katër grupe të cilët Allahu nuk i do: Shitësit që betohen shumë, të varfërit hileqarë, të moshuarit që bëjnë zina dhe drejtuesit që bëjnë padrejtësi. Hadithi sherif