Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1399    Rûmî: 02 Maj 1437    Hızır: 10
3 SHEVVAL 1442

15
MAJ
2021
E Shtunë

Kalendari i Imsakut në 44 gjuhë
Dita 135. e vitit, Ditët e Mbetura : 230
Muaji 5., 31 Ditë, Java 19.
Zgjatja e Dites 1 minuta - Sot Ora E Ezanit Nuk Ndryshohet.

Gjuha duhet të flasë fjalë të bukura dhe të mira, ndërsa mendja duhet të mendojë me pjekuri. Imam Taki (Rrahmetullahi alejh)

SOT ESHTE DITA E TRETE E BAJRAMIT TE MADH